JESSICA LINDHOLM - bilder

JESSICA LINDHOLM - bilder

BUTTONS THE BEAR

Grafisk designPosted by Jessica Lindholm Sun, February 24, 2013 12:44:34

Bland det roligaste som finns är att formge bokomslag. Val av bild, färg och storlek kan ta sin lilla tid. För att inte tala om val av typsnitt. Kan sitta hur länge som helst på nätet och leta på typsnittsidor utan att hitta exaxt det jag vill ha.

Men till Sveaboken hittade jag ett som var perfekt. Och lite kuriosa är att när jag betalat, killen från USA som gjort typsnittet, fick jag ett mail där han berättade att det var hans åttaåriga dotter som hittat på fonten. Kul!

HURRA

Grafisk designPosted by Jessica Lindholm Wed, February 20, 2013 13:18:27

Gissa om jag blev glad över boken jag fick på posten idag. Ett provex av Svea tvättar. Boken blev så fin i verkligheten. Det framgår inte på fotot men omslaget har olika glans vilket ger en helt annan känsla när man håller i den. Nöjd:)

VÄGLEDNING

Grafisk designPosted by Jessica Lindholm Fri, June 08, 2012 15:21:19

Något som gör mitt jobb extra roligt är att uppdragen varierar så mycket. Här en karta till Törebodafestivalen.

FÖRHANDSTITT

Grafisk designPosted by Jessica Lindholm Thu, April 19, 2012 08:15:15

Här kommer en liten förhandstitt på Linda Palms och min kommande bok. Omslaget är klart och nu ska förlaget använda det till marknadsföring medan vi jobbar vidare på innehållet. Snabel@ är ett extra roligt projekt för jag gör inte bara bilderna utan den grafiska formen också. Grafisk design är så kul, vill verkligen göra mer sånt.