JESSICA LINDHOLM - bilder

JESSICA LINDHOLM - bilder

NOVELLILLUSTRATION

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Tue, March 25, 2014 07:42:52
Nattportier. Året Runt

BUS MED SVEA

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Fri, February 07, 2014 07:47:32
Dålig uppdatering på ett tag. Håller på att flytta med allt vad det innebär men en Sveabok har jag ändå hunnit med. Svea planterar är Linda Palms och min fjärde boken där vi får följa lilla Svea och hennes bus. Boken kommer någon gång i maj.

NOVELL

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Fri, December 20, 2013 08:04:04

Jag tycker det är roligt att göra många olika saker. I höstas fick jag ett uppdrag som jag länge velat göra men inte haft tid till tidigare, att illustrera noveller till veckotidningar. Som motvikt till barnboksillustrationer, där jag gör ett tjugotal bilder till berättelsen, räcker det här med en. En utmaning. Först ut är den här till mysrysaren Sista tåget hem av Amanda Hellberg som finns med i Året Runt nr 52.
SNART ÄR DET JUL!

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Mon, October 28, 2013 08:11:39
Årets kollektion av julkort är klar, har precis skickat iväg filerna till tryckeriet och håller nu tummarna att allt stämmer. Extra nyfiken i år då det ska vara guldtryck på korten.


KLAR!

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Wed, October 09, 2013 11:31:26
Nu är arbetet med del tre i serien om Svea färdigt för min del. Bilder skickade till förlaget och nu är det bara att vänta på provtryck. Under tiden vet jag att Linda Palm redan har börjat skriva på del 4. Ska bli spännande att läsa.

KLAR!

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Sat, June 22, 2013 13:51:30

Efter ett intensivt arbete är nu bilderna klara till Kristina Murray Brodins och min barnbok "Bort alla spöken "som kommer ut i höst på Vivlio förlag.

BORT ALLA SPÖKEN

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Sat, April 20, 2013 09:40:43
Så här kommer omslaget till Kristina Murray Brodin och min bok att se ut. En fin och spännande berättelse om vad man med fantasins hjälp kan göra en blåsig dag. Den ges ut av Vivlio förlag och kommer ut i höst. Extra roligt är att den översätts till fyra andra språk, arabiska, dari, somaliska och spanska, så att många kan läsa. Bokomslag till barnbok Jessica Lindholm


JULKORT

FärdigaPosted by Jessica Lindholm Tue, November 20, 2012 12:06:39

Här är mina, för i år, nya julkort inspirerade av några av julens sånger. Vill ni beställa går det bra, maila mig: hej@jessica-lindholm.com

Pris: 7kr/st och vid köp av minst tio 5kr/st plus porto

Se fler av mina julkort på min hemsida: http://www.jessica-lindholm.com/illustrationer.htm.

Next »